Ki fognak nyitni a középiskolák és a felső tagozatok május 10-én, hétfőn?
PETÍCIÓ: NE LEGYEN KÖTELEZŐ JELENLÉTI OKTATÁS MÁJUS 10-TŐL!
Már 64.635-en írták alá!
Pedig ismerek jó pár velem egykorú gyereket, akik így gondoljál mint én, és vissza szeretnének menni.
Április 19-én újraindulhattak az óvodák és az általános iskolák alsó tagozatai, a felső tagozatok és a középiskolák május 10-től térhetnek vissza a tantermi oktatáshoz.
VISSZAÍRTÁK A HIVATALOS OLDALBA!!!! :(
#43.
Akkor te menj, de engem hagyjál békében. A tüdőm nincs teljesen rendbe, szóval rám eléggé veszélyes.
Kérdező #43-as vagyok. Állítólag rám is eléggé veszélyes, mert cukorbeteg vagyok elég régóta. Mégis is tünetmentesen átment rajtam és tessék semmi bajom. Nem is vagyok beoltva pedig már elmúltam 18. Nem fogsz belehalni, ez kicsit hülyeség, hogy ha van betegséged meg fogsz halni a vírusban. Még fiatal vagy nem kell izgulnod.
Persze mindenki maga dönti el mit akar. Nem akartalak ezzel cseszegetni, ne haragudj. Amugy sem neked szólt a mondani valóm nagyrésze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!