Ki fognak nyitni a középiskolák és a felső tagozatok május 10-én, hétfőn?
Figyelt kérdés
Várom tanárok, diákok, szülők és a járványügyekben jártasak válaszát is! Szerintem egyébként nem.2021. máj. 3. 19:56
31/122 anonim válasza:
De most EGYÁLTALÁN nem beszélnek róla az meg április 26
32/122 anonim válasza:
Tegnap tavolitottak el. Ez meg alrilis 26
33/122 anonim válasza:
31es az aktuális fül alatt van a nyitás terve, és ott nincs, ez meg április 26...
34/122 anonim válasza:
#30 29es vagyok
Bocsánat nem tudtam, hogy tilos saját véleményt írni. Még egyszer is bocsánat. Nem az összes diákot fogják beoltani, remélem azt tudod.
36/122 anonim válasza:
Fejezd be akkor kapják el a diákok a covidot oltottan mert te sulit akarsz Ha te lennél miniszterelnök már 2021-ben leváltanának Xd!!
37/122 anonim válasza:
Minket most hívott a koli, hogy hétfőn költözzünk be... nem hiszem, hogy tovább húzzák, de nagyon reménykedem benne!😕🙏🏻
38/122 anonim válasza:
Bocsánat, hogy nekem nem jön be az online oktatás és szeretnék már visszamenni, mert a szemem szétmegy a sok laptoptól. Szerintem nem csak én vagyok ezen a véleményen. Vannak még sokan akik vissza szeretnének menni a suliba.
Akkor, ha oltják a diákokat ne menjek sehova. Máshol is ugyanúgy elkaphatják a Covidot, nem csak suliba...
Gondolom te is ilyen lusta gyerek vagy, aki nem szeretne visszamenni.
40/122 anonim válasza:
38-as
Minket is hívott már, meg januárban is hívott aztán csak simán nem költöztünk be mert nem lett suli és kész, ez még nem jelent semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!