Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik a legjobb általános...

Melyik a legjobb általános iskola Pécsen? (lehetőleg a belvárosban)

Figyelt kérdés

2021. máj. 2. 22:17
 1/7 A kérdező kommentje:
Vagy a legjobbak
2021. máj. 3. 13:01
 2/7 anonim válasza:

Jannus, Nagy Lajos, Leőwey a belvárosban.

Kijjebb a Babitsot tartják jónak.

2021. máj. 5. 23:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Szia. Félreértetted. ÁLTALÁNOS ISKOLA. Mindegy. Mindenkivel megesik.
2021. máj. 6. 11:38
 4/7 anonim ***** válasza:
jókait mondják a legjobbnak
2021. máj. 6. 22:02
 5/7 anonim válasza:
Belvárosi Általános Iskola, Szent mór
2023. márc. 12. 16:57
 6/7 anonim ***** válasza:
a szentmór egy vicc xd
2023. ápr. 5. 21:14
 7/7 Bögyös Dávid válasza:
Hát igaz, hogy nem a belvárosba van, de mi Pécsvárad mellől jöttünk be pécsre egészen pécs másik oldalára, kertvárosba, és a rózsadombi Pécsi Illyés Gyula Álltalános Iskolába jártam így, pedig sokkal könyebb lett volna ott maradni, de 8 év csodálatos év után ebben az álltalános iskolában, azt mondhatom, teljesen megérte, sokkal de sokkal jobb, mint amit kívánhattam volna! Ok nélkül nincs kiabálás, a tanárok kedvesek és türelmesek, a tanárok 95%-áról nem tudok egy szó roszat se szólni, hiszen nincs! Gyakorlatilag az az én és mindenki másik otthona, másik családja volt, anyira jó volt, nem találok szavakat! (osztály: 2016-2024, A) a 68/A osztály létszáma 12, ebből kettő gyerek jött felsőbe, és 1 második osztályba. Aki ebbe az iskolába jön tanulni, nem szívesen hadja ott e falakat. Nem tökéletesek az iskolatársak, igaz. Nem tökéletesek a tanárok, igaz. De ki tökéletes? Senki. Állítom, ha közelebbi iskolákba kerülök be, sokkal rosszabb lett volna. Én nem azt nézem, hogy ez az iskola milyen volt, hanem másik iskolákhoz képest milyen volt, és úgy meg nincs hibája, máshoz képest tökéletes választás volt.
jún. 22. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!