Élnél a belvárosban? Ha nem, számodra melyik Budapest legjobb része?
Újpalotán élek, és szeretem ezt a környéket, elég nyugis. A Pólus Center is itt van tőlem egy kőhajításnyira.
A belvárosba nagyon szerettem bejárni dolgozni (az Uránia Színház közelében voltam), imádtam azt az igazi, hardcore, nyüzsgő budapesti hangulatot, ami ott uralkodott, de élni már nem bírnék egy olyan helyen. Arra a napi 8-10 órára pont elég volt.
Nem, nekem az nagyon élhetetlen környék, csak a házak, szűk utcák, minimális zöld, gyerekkel sem jó. Mi most Angyalföldön lakunk, beljebb nem nagyon mennénk, esetleg még egy kicsit tovább kifelé, amíg elér a metró vagy villamos. Itt már viszonylag szellősen vannak a házak, sok a zöld terület, gyerekek is jól érzik magukat.
Belvárosba nappal még csak-csak, munka miatt oké, de ott lakni azt már nem, köszönöm.
Nem.
Eleve a városban nem élnék szívesen, de ha nagyon muszáj akkor valamelyik szélét választanám.
Én még csak nem is szívesen dolgoznék ott.
Igazából már a Hungária körúton belülre nem szívesen megyek.
Sűrű beépítettség, szűk utcák, brutálsok ember, kevés zöld.
De pl Bécs belvárosában se laknék. Tisztább, nincs bűz, de sok ember, fátlan utcák vannak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!