Az emberi kapcsolatokon változtatnék csak.
Szerintem minden jobb lenne ha az emberekben úgy általában több lenne egymás iránt az empátia, és erősebbek lennének a közösségek.
Ha mindenki képes lenne egy egészséges adag empátiára nem lenne annyi erőszak, bűnözés, lelki bántalmazás, szexizmus, rasszizmus, homofóbia, sőt ha még a hatalommal rendelkezo embereket is az emberség hajtaná a kapzsiság helyett akkor nem lopnának a politikusok hanem az adónkat a mi jólétünk biztosítására forditanák, sőt, még környezetszennyezo iparosok is figyelembe vennék, hogy az életek fontosabbak a profitnál.
Amúgy akik folyton beírják minden hasonló kérdésre hogy halljon ki az emberiség, azok kíváncsi vagyok hogy nemtom, mondjuk egy életveszélyes szituban hogy küzdenének az életükért, esetleg ha fegyvert tartanának a fejükhöz azt mondanák e hogy így van jól, legalább egy emberrel tökéletesebb a világ. :DD
Egy tökéletes világban nem kéne folyton szidni önmagunkat, hanem tudnánk jól működni, nem csesznénk szét a saját életfeltételeinket, és mondjuk figyelmet fordítanánk a mentális egészségre is.
A mostani csak vallás, szexizmus és rasszizmus nélkül.
Ahol az emberek komolyabban veszik a STEM szakirányokat és ez által jobban fókuszálnánk a technológiai fejlődésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!