Nehéz eldönteni, mert az egyiket csak fél szemmel néztem meg, viszont a másikat csak fél szemmel láttam
XD
Nekem a második. Az elsőt, mivel láttam a sorozatot, nem igazán bírom, az egyik legellenszenvesebb alak.
A másodiknak amúgy is pozitívabb a kisugárzása, szóval, ha most látnám őket először, akkor is ő lenne a nyerő nálam.
2-es
Szimpatikusabb feje van, nem tűnik annyira begyöpösödött pszichopatának, mint az első képen lévő muki. Ja, és ha rám támadna, valszeg több esélyem lenne a túlérésre, mert ahhoz, hogy Lucyllal agyoncsapjon, előbb el kell kapnia, míg azzal a fegyverrel lazán lelő a másik.
Mivel láttam a sorit, tudom, hogy igazából mindkét embernek titulált lény elmebeteg(szerintem) .. 😂
A második szimpatikusabb
A kormányzót két kézzel folytanám meg, Negant is gyűlöltem először, de a színészt megszerettem a John alakítása után. (Supernatural)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!