Holnaptól érettségi, mit csináljak hogy ne izguljak, és holnap reggel is nyugodt legyek,amennyire csak lehet?
Én első nap iszonyúan izgultam, de nagyon egyszerű volt. Akkor úgy gondoltam, biztos másnap jön az, amitől féltem, hiszen valamitől féltem. Este végig tanultam az időt. Aggódva indultam el reggel, de az is könnyű volt. Aztán végeztem, és rájöttem, hogy már kettőn túl is vagyok! :o A harmadik volt az a tárgy, ami nem nagyon megy, de az is egész jó lett, az angolra már úgy mentem, hogy ez nem is érettségi, hanem valami nyári tábor játékos tesztje. Aztán pedig egyszer csak túl voltam az egészen. Szóval szerintem neked is magától el fog múlni az izgulás. :)
A szóbeli durvább, mert ott egy napra kell minden tudásodat felhalmozni. Viszont annak meg rögtön vége van.
Az írásbelinél engem az nyugtatott, hogy egy napra csak egy téma van, hogy nem kell szóban produkálnom magam, és egészen sok az idő rá. És utána már nem kellett bejárni a suliba.
Lepontoztátok az elsőt de ezt a módszert én is be fogom vetni holnap reggel.
Egyébként sok sikert kívánok mindenkinek! 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!