Szerintetek mennyire lesz könnyebb az idei érettségi mint az eddigiek? A most vizsgázó diákoknak már a 2. tanévét nehezíti meg a járványhelyzet.
Ne viccelj, a feladatok így is dedósak.
A magyarnál max elolvasod mit kell figyelembe venni novellaelemzésnél, azzal egy kettest már kicsikarsz. De azon kívül van egy feladat ahol saját véleményt írsz illetve egy szövegértést ahol csak össze tudsz tán kaparni néhány pontot ha nem vagy degenerált.
A történelemhez ismét nincs hozzáfűzni valóm. Az bukhat meg rajta aki már általános iskolában sem tanult soha semmit töriből. Ha van egy kis minimális alapműveltségnek alig mondható szösszeneted a kettest összekaparod.
A matek lehet húzósabb de ha meg is buksz van szóbeli ahol úgyis átrugdosnak.
Angolhoz szinte semmi tudás nem kell. Én anno összevissza beszéltem minden zagyvaságot és 5-öst kaptam.
Ezen kívül van egy választott tárgy, ha a földrajzot választod akkor szintén nincs szükséged nagy tudományra. Egy csomó feladat szövegértés alapú.
Dedós szint az érettségi egy középiskoláshoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!