Én egyetemeken és középiskolákban kötelezővé tenném a távoktatás. Általános iskolákban viszont hagynám a tantermit. Egy kisgyerek nem tud egyedül tanulni pl másodikos. Ott segítség kell. Viszonz egy gimnazista otthon is el tudja sajátítani a tananyagot online. Aki akar az tud tanulni.
2020. okt. 16. 08:49
3/28 anonim válasza:
"Én egyetemeken "
ott már szinte minden online amúgy is, nekem elvileg jelenlétinek hazudott oktatással 1 szál jelenléti órán sincs okt 1 óta
2020. okt. 16. 13:15
4/28 anonim válasza:
BMEre járok (VIK) nekünk jelenlétivel fut az összes óránk.
2020. okt. 16. 16:25
5/28 anonim válasza:
A szavazó felületen nem nyomtam semmit mert kettőre nem lehet szavazni.
Én azt csinálnám, hogy középiskolákba bevezetném digitális tanrendet, DE tapasztalva a tavalyi helyzetet és a rossz érettségi eredményeket, a végzősöknek csak hibrid oktatást rendelnék el, hogy heti 2x legyen lehetőségük hagyományos rendben tanulni, de viszont ezen a két napon csak érettségi tantárgyakkal lenne megtömve a nap és akár tarthatna reggel 9-től délután 4-ig is a tanítás. Ki lehetne bírni azt a heti két napot. Ezt az ő érdekükben vezetném be és nem kitolásként.
Általános iskolákban maradjon nyugodtan a rendes oktatás. Esetleg a felsősöknek szintúgy ki lehetne próbálni a hibridet, de necces.
Na de majd Orbánék eldöntik. Ez csak egy szubjektív vélemény volt.
2020. okt. 16. 19:04
6/28 anonim válasza:
"tapasztalva a tavalyi helyzetet és a rossz érettségi eredményeket"
Nem voltak rosszabbak, mint máskor, sőt...
2020. okt. 16. 19:49
7/28 anonim válasza:
#6 Nekem egy kémia biosz szakos ismerősöm mesélte, hogy nem javított még ennyi egyes érettségi dolgozatot mint legutóbb.
2020. okt. 16. 20:22
8/28 anonim válasza:
Én bevezetném. De anyukám is, aki tanárnő.
2020. okt. 16. 20:51
9/28 anonim válasza:
FIGYEL NÉHÁNY ÖREG MEGHAL A JÁRVÁNYBA AKIK INFLUENZÁBAN IS MEGHALNÁNAK... Miért a fiatalok szívjanak. Ja az öregeknek megtártak az összes rendezvényt Mosonmagyaróváron reklámozzák a nyugdíjas egyetemet is.
2020. okt. 17. 08:27
10/28 anonim válasza:
Figyelj, több öreg van, mint fiatal, tehát több adobevétel származik tőlük, miért ők szivjanak, hogy téged is az ő adojukbol kelljen ellatni, ha beteg vagy? Haljál meg te, ha olyan sürgős neked, akkor nem lesz ilyen gond - ha viszont te még élni akarsz, hadd éljen más is, ha még szeretne, akármilyen idős is!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!