Тi bevezetnétek a digitális/hibrid oktatást a járványhelyzet súlyosbodtával?
Figyelt kérdés
2020. okt. 15. 23:15
11/28 anonim válasza:
#9 Igazad van !!! KIJÁRÁSI TILALMAT 65 ÉV FELETTIEKNEK!!!
12/28 anonim válasza:
És akkor ki fog nekik bevasarolni?
13/28 anonim válasza:
#12 Te mint Honvéd katona mert máshol nem kapsz munkát így kénytelen leszel besoroztatni magad.
14/28 anonim válasza:
Nekem van munkám, mert olyat választottam, amire most is szükség van, úgyhogy én nem érnék rá - de nem is mondok ilyen hulyeseget, hogy a 65 even felüliek bezárása lenne a megoldás.
15/28 anonim válasza:
#14 Akkor mi lenne megoldás?
Mondjad ha ilyen okos vagy.
16/28 anonim válasza:
A 12 even feluliek digitális oktatása már hétfőtől.
17/28 anonim válasza:
Hát az aztán szuper..
Végülis nem vártam tőled többet.
19/28 anonim válasza:
Mert semmi indokolja ezt a lépést.
Az iskolákban terjed a legkevésbé a vírus.
Maradjon csak minden diák az iskolapadban, a nyugdíjasok viszont ingyen megtehetik, hogy otthon ülnek. Gazdaság nem megy tönkre miattuk.
20/28 anonim válasza:
"Az iskolákban terjed a legkevésbé a vírus."
Nagyon tévedsz. Ott terjed a legjobban, mert egymás hegyén-hátán ülnek a gyerekek maszk nélkül órákon át nap mint nap.
Egy 12 éves gyerek már elvan otthon egyedül, amíg a szülei dolgoznak, ennek semmi köze a gazdasághoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!