Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Тi bevezetnétek a digitális/hi...

Тi bevezetnétek a digitális/hibrid oktatást a járványhelyzet súlyosbodtával?

Figyelt kérdés

2020. okt. 15. 23:15
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
22%
#20 Jó oké, szerintem akkor hagyjuk meg a döntést a kormánynak, de utána majd meglesheted, hogy úgyis nekem van igazam.
2020. okt. 17. 18:13
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem te fogsz dönteni, de jobb is...
2020. okt. 17. 18:18
 23/28 anonim ***** válasza:
27%

Hát eddig a kormány is egyetért velem olyan szempontból, hogy nincs szükség iskolabezárásra.

Szóval megnyugodhatsz, hogy nem a te elképzeléseid lesznek.

2020. okt. 17. 19:00
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Eddig. Ez a kulcsszo. A szándékuk az, hogy ne kelljen bezárni az iskolákat, tehát amíg csak lehet, nyitva tartják őket, most még lehet, hát nyitva vannak - itt tart most a történet. A kérdés viszont az, hogy a helyzet sulyosbodtaval mi lesz. Erre nézve nem ígért semmit a kormány - és nem teljesen hülyék: ha muszáj lesz, be fogják zárni az iskolakat, nem fogják megvarni, hogy tanárok tucatjai meghaljanak amiatt, hogy nem zárják be őket (ha másért nem, azért, mert rájuk vetne rossz fényt). Három halottnal tartunk, és a tendencia egyre rosszabb. Ugyanaz lesz itt is, mint a szomszédos országokban - ott sem véletlenül történik az, ami: a leglogikusabb lépés at állni digitális oktatásra.
2020. okt. 17. 19:15
 25/28 anonim válasza:
22%
Olyan okos mindenki ebben a temaban hogy az hihetetlen... Általánosban maradjon tantermi mert kicsik a gyerekek online nem lehet oket oktatni de egyetemen/középiskolaban legyen azonnal digitalis... kérdezem én azokkal mi van akik szakmat tanulnak es gyakorlat nelkul kb lehetetlen vizsgan is atmenni nem hogy normalisan dolgozni meg ha vizsgan at ia rugdosnak... nem csak gimnazium letezik akik meg olyan szakmát tanulnak amit gyakorlat nelkul csak online meg elmagyarázni is nehez es kb lehetetlen azok meg szivjak meg... kicsit gondolkodni kene
2020. okt. 18. 03:35
 26/28 anonim ***** válasza:

Nem kéne addig feszíteni a hurt, hogy mi is ide jussunk:

[link]

2020. okt. 18. 06:21
 27/28 anonim ***** válasza:
72%

"kicsit gondolkodni kéne"

Akkor gondolkodj kicsit: rengeteg gimnazium van, ha legalább azokat meg a felső tagozatokat bezarnak minél előbb, már előrébb lennénk. Nem mindenki tanul olyasmit, amiről beszélsz, de ha azt akarod, hogy ők minél tovább jarhassanak iskolába, ahhoz is az kell, hogy lassuljon a járvány, mert hiába mennek ők be, ha nem lesznek tanáraik.

2020. okt. 18. 06:27
 28/28 anonim ***** válasza:
35%
Persze, amennyiben egy valóban pusztító erejű járvány jönne, úgy igen. A covid nem az, az influenza nem az, egy hányós hasmenéses járvány sem az, pedig mindegyik miatt haltak már meg. De ezek akkor sem olyanok, amik miatt most mindenkinek annyira félnie, és vigyáznia kellene. Én már átestem ezen a szaron, és őszintén mondom, a legrosszabb a szagok 2 hétig tartó elvesztése volt, nem a többi tünetem (láz, gyengeség, szédülés).
2020. okt. 18. 07:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!