A tesi fontos a miskolci Földes F. Gimiben?
Na szóval, összességében felvettek a Földesbe, de egy dologtól nagyon félek, a tesitől. Hallottam, hogy van vagy 4 terem testneveléshez, meg, hogy ott nagyon nézik ezt a tantárgyat. Itt jövök én a képbe, aki még egy bukfencet sem tud rendesen megcsinálni. Kezdjük ott, nem a testalkatommal van a gond, meg semmi egészségügyi problémám nincs, de ha arról van szó, hogy csináljak talajgyakorlatot, vagy kosarazzak, bármi ilyesmi, akkor nekem végem. Azt szeretném kérdezni, hogy ez (hogy ennyire nézik a tesit) mennyire igaz? Meg lesz valami kötelező sport?
Válaszokat előre is köszönöm! <3
A nagyobb gimikben mindenhol van 3-4+ terem,hogy tudjanak órát tartani 1 időben több osztálynak is.
Nem hinném,hogy különösebben nézik. Tesi felvételi (ahogy hívják:alkalmassági) csak a kifejezetten sportgimikben szokott lenni, így nem kell emiatt aggódni.
Heti 5 tesi kötelező minden suliban (nem ide járok ,így nem tudom,hogy hogy oldják meg) vagy be van építve az 5 óra az órarendbe, vagy pl 3 van megtartva és a 2 órát igazolni kell, a sulik szoktak általában lehetőséget biztosítani erre: délutáni tesi/röpi/foci/kosár/stb. De el szokták fogadni a külsős egyesületi igazolást is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!