Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Lányok mibe szoktak menni...

Lányok mibe szoktak menni érettségizni? Mennyire csinosan, illetve emeltre jobban ki kellene öltözni?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 28. 19:25
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Én térdig érő szoknya,ingben mentem, de volt aki sima fekete farmernadrágot húzott. Szóbelin jobban illik, írásbelin nem számít szinte semmit, hisz a feladatlapnak nem lehet benyomása rólad, csak a tudásodat nézi.
2021. ápr. 28. 19:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Amikor rendes érettségiztem, akkor matrótblúzban - kötelező volt-voltam, meg talán nadrágban(?).

Aztán szintemelőre márcsak egy elegáns sárga, vagy kék blúzban voltam, meg fekete farmerban. De itt csak írásbeli volt. Ezért nem gondoltam túl😅🤷‍♀️

2021. ápr. 28. 19:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát,fekete szoknya/nadrág,és fehér ing
2021. ápr. 28. 19:35
 4/10 anonim ***** válasza:
23%

Emeltre elegánsabban kell öltözni.

Ez a középhez képest olyan, mintha az ököritófülöpösi unaköcséd általános iskolai ballagása helyett az angol királynő születésnapján lennél vendég.

Mind a kettőre ki kell öltözni, de az emeltet illene komolyan venni.

2021. ápr. 28. 19:36
 5/10 anonim ***** válasza:
94%
Nálunk egyenruha volt, nem kellett ezen gondolkozni :)
2021. ápr. 28. 19:40
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
En fekete farmerben leszek es egyenbluzban, viszont tuti hogy rossz szemmel fognak nezni :( csak sajnos ez az egy nadrag volt ami ramjott 🥴
2021. ápr. 29. 07:44
 7/10 anonim ***** válasza:
46%
Nem tudsz felöltözni alkalomhoz illően egy érettségire?
2021. ápr. 29. 16:31
 8/10 anonim ***** válasza:
77%

Irasbelire farmerben, poloban, pulcsiban, edzocipoben mentem. (Kozep es emeltnel is)

Szobelire: elegans feher bluz, blezer, szoknya/az emelteknel hideg volt, oda kosztüm nadrág es fekete magassarku velur bor cipo. (2019)

2021. ápr. 29. 16:48
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szoknya és egyenbluz.
2021. ápr. 29. 22:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Én a szoknyát nem javaslom (hacsak nem kötelező nálatok), mert abban kényelmetlenebb órákig ülni. Én sötét farmerben megyek, fehér blúzban/elegáns felsőben, a cipőt még nem tudom, de ott is a praktikusság lesz a fő szempont, szóval tuti nem magassarkú.
2021. máj. 1. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!