Érettségin felemeltetheti velem a tanár a szoknyám?
Nagyon egyszerű a megoldás: nem szoknyában mész, akkor erre elvi lehetőség sem adódhat.
Problem solved
Egyébként ez nekem egy kicsit fura:
„Jogomban áll puskázni, az már más kérdés, hogy azért vállalnom kell a következményeket.”
Ha ez igaz, akkor ez bármi másra is ráhúzható:
„Jogomban áll embert ölni, az már más kérdés, hogy azért vállalnom kell a következményeket.”
„Jogomban áll felgyújtani az iskolát, az már más kérdés, hogy azért vállalnom kell a következményeket.”
„Jogomban áll terroristákat ráküldeni egy üzletre, az már más kérdés, hogy azért vállalnom kell a következményeket.”
A „jogod van” pont azt jelenti, hogy valamit megtehetsz úgy, hogy azért jogilag nem szankcionálhatnak, te nagytudású...
Remélem, hogy az igazságszolgáltatásban dolgozó rokonok nem osztják a nézeteidet...
Ha ennyire része a mindennapjaidnak a jog, miért nem kérdezed meg a szüleidet, vagy bánom is én kik azok a rokonok?
És ne félj, nem mindenki előtt kell szoknyát felemelni, kivisznek valahová.
De tudod szerintem nem a bugyid az érdekes, hanem hogy mivel tervezed a szoknyát bélelni.
Puskáztam szoknyával, (na nem az érettségin) és harisnyával is, tudom hogy működik. Már ahhoz is fel kell hajtani, hogy TE elolvasd, és ezt látja aki közel ül.
Ez nem a szégyenlős lányoknak való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!