Kinek mi volt a legbénább ok amiért be akartak írni?
Kezdem:
Amikor 6-dikos voltam,játszottam egy 4-dikes iskola trársammal kis 100 forintos gumi labdával.( [link] kb ilyen)
És tényleg senkit se zavartunk,csak játszottunk,és erre jön a tanár:
-Add ide a gumilabdát vagy beírok szaktanárit..
Gondolhatjátok hogy milyen értettlen fejet vághattam,és megkérdeztem:
-Miért?Enyém
Tanár:
-Nem érdekel,akkor is
És azután vittem be 1-szer is,az ist el vette.
Gondolom valamelyik gyerek valami hazugságot tolt be,mert hogy rendes foci labdát lehetet hozni..
Gondolom még,hogy azt hazudta hogy elloptam,vagy megdobáltam vele..
De tesvérem mondta hogy látta hogy fiókjába teszi a tanár..
Hát,nem is a 100 forintot sajnálom,hanem a gumiulabdát,mivel enyém volt,és tényleg,egy árva léleket nem zavartunk...
elfelejtettem ünnepiben menni :D
vagy pl. rajzoltam a dolgozatomra
ittam egy kis szirupos pálinkat a farsangon
1x azért írtak be, mert nem vettem fel kabátot, amikor kimentem du. az udvarra. Októberi, kellemes idő volt, nem fáztam - napközis tanítónéni meg fázott, ezért kiakadt, amiért nem voltam hajlandó felvenni a kabátot :D.
Amiért meg be akartak írni... de ez sztem sajnos jellemző a legtöbb oktatási intézményre: megbetegedett / szabin levő tanár helyett helyettesítő tanárt nem ám a főnökének kell megszerveznie vagy ellenőriznie, hogy a helyettes elolvasta-e, basszus, a reggeli kiírásokat, hanem a gyereknek... én nem mentem le szólni, hogy küldjenek le tanárt, erre a tanár 20 perc késéssel dúlva-fúlva bement és fenyegetett, hogy én ezért akkora intőt fogok kapni, mint a ház. Hála az égnek az ofőm értelmes volt és kiállt értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!