Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért nem akarnak május...

Miért nem akarnak május 10.-én iskolába menni a gyerekek?

Figyelt kérdés
Szerintetek ez az iskolának szól vagy a vírusnak?

2021. ápr. 26. 22:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 anonim ***** válasza:
21%

"minden tanár bejelentette, hogy ahogy visszamegyünk dolgozatokat fognak íratni olyan anyagokból, melyeknek az online történő átadása felettébb hiányos volt"

Muszáj íratniuk, hogy lássák, ki hol tart, hogy tudják folytatni a tanítást, tudják, mennyi ismétlésre van szükség, mit kell még gyakoroltatni, stb. És igen, mellesleg osztályzat is lesz belőle, ha már elő van írva, hogy rendszeresen értékelniük is kell a gyerekeket... De nyilván tudják ők is, hogy ez így nem volt az igazi, és ennek tudatában fognak osztályzatokat adni. Meg annak tudatában, hogy milyen jegyeket adtak és mire a digitális időszakban.

2021. máj. 7. 23:29
 72/74 anonim ***** válasza:
82%

#71 Aha persze, biztos is... Kémiából nehezebb dogákat iratnak velünk, mint az emelt szintű érettségi. 2 ember kivételével kb mindig mindenki 1-est/2-est ír. Tanárnő bejelentette, hogy hétfő reggel első órában TZ egy anyagból, amit kb 5 hónapja vettünk... Krvára meg fogok bukni. :)

Szóval az a lényeg, hogy az lenne normális, amit írtál, de a tanárok ezt pont lesz@rják. Emiatt szorongok már egy hete, és emiatt kívántam, hogy jelentsék be megint, (ha már elvégre ezt megtették már legalább 10x) hogy marad az online oktatás, de hát sajnos nem így lett. És szerintem rajtam kívül más is van hasonló helyzetben.

Na mindegy, szeptemberben úgyis jön a 4. hullám. :D Addig nyaral a vírus.

#61 voltam

2021. máj. 8. 00:22
 73/74 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek kitartást az elkövetkezendő hetekre! <3
2021. máj. 8. 00:43
 74/74 anonim ***** válasza:
71%
Tanuljatok fiatalok! Sok sikert a dolgozatokhoz! ☺️
2021. máj. 8. 21:34
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!