Miért nem akarnak május 10.-én iskolába menni a gyerekek?
Szimplán azért, mert 1 hónapra teljesen felesleges visszamenni. Ha ezt az évet nagyrészt online csináltuk végig, akkor fejezzük is be úgy!
Másrészt pedig szinte minden tanár bejelentette, hogy ahogy visszamegyünk dolgozatokat fognak íratni olyan anyagokból, melyeknek az online történő átadása felettébb hiányos volt. Ezáltal szerintem a gyerekek nagy része rontana az év végi jegyén és ezt senki sem szeretné.
Bár sztem úgyis visszamegyünk szóval mind1... 🙂
én személy szerint egész évben vissza akartam menni, mert nagyon fontos lett volna ez az év tanulás szempontjából és valljuk be, azért rendes suliban több motiváció van tanulni, mint így online... de nem mentünk vissza és most 5 héttel az évzárás előtt azt mondom, hogy akkor inkább fejezzük be így az évet. ez az öt hét semmin nem fog már változtatni.
kollégista vagyok, másfél órára lakom az iskolától, tehát a bejárást nem tudom megoldani, ősszel hazaköltöztem a kollégiumból és most tényleg költözzek vissza 5 hétre? mire rendesen visszaszokok és visszahordom minden holmim, ami az "otthonos" környezethez kell már jöhetek is haza... semmi értelme.
"nincs rajta a Koronavírus.govon az iskola-nyitás"
A kompetenciamérés oldala viszont megnyílt...
Alig várom jövő ilyenkor a kérdéseket, hogy:
az online oktatás miatt sokkal nehezebb volt tanulni, vajon könnyebb lesz az érettségi?
"én fizettem a homeofficehoz hasznàlt internetért"
Felnőtt ember vagy. Ha így állapodtál meg a munkáltatóddal, akkor nyilván fizettél érte. Mehettél volna máshova is dolgozni bármelyik nap felmondhattál volna. Mégis ezt választottad... Az iskolaköteles gyereknek nem volt ilyen választása.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!