Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért nem akarnak május...

Miért nem akarnak május 10.-én iskolába menni a gyerekek?

Figyelt kérdés
Szerintetek ez az iskolának szól vagy a vírusnak?

2021. ápr. 26. 22:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim ***** válasza:
89%

Szimplán azért, mert 1 hónapra teljesen felesleges visszamenni. Ha ezt az évet nagyrészt online csináltuk végig, akkor fejezzük is be úgy!

Másrészt pedig szinte minden tanár bejelentette, hogy ahogy visszamegyünk dolgozatokat fognak íratni olyan anyagokból, melyeknek az online történő átadása felettébb hiányos volt. Ezáltal szerintem a gyerekek nagy része rontana az év végi jegyén és ezt senki sem szeretné.

Bár sztem úgyis visszamegyünk szóval mind1... 🙂

2021. máj. 4. 22:01
 62/74 anonim ***** válasza:
85%
orbánt le kell váltani!!
2021. máj. 4. 22:04
 63/74 anonim válasza:
95%

én személy szerint egész évben vissza akartam menni, mert nagyon fontos lett volna ez az év tanulás szempontjából és valljuk be, azért rendes suliban több motiváció van tanulni, mint így online... de nem mentünk vissza és most 5 héttel az évzárás előtt azt mondom, hogy akkor inkább fejezzük be így az évet. ez az öt hét semmin nem fog már változtatni.

kollégista vagyok, másfél órára lakom az iskolától, tehát a bejárást nem tudom megoldani, ősszel hazaköltöztem a kollégiumból és most tényleg költözzek vissza 5 hétre? mire rendesen visszaszokok és visszahordom minden holmim, ami az "otthonos" környezethez kell már jöhetek is haza... semmi értelme.

2021. máj. 5. 12:11
 64/74 anonim ***** válasza:
70%
nem kell suli
2021. máj. 5. 12:18
 65/74 anonim ***** válasza:
53%

"nincs rajta a Koronavírus.govon az iskola-nyitás"

A kompetenciamérés oldala viszont megnyílt...

2021. máj. 5. 22:04
 66/74 anonim ***** válasza:
37%

Alig várom jövő ilyenkor a kérdéseket, hogy:

az online oktatás miatt sokkal nehezebb volt tanulni, vajon könnyebb lesz az érettségi?

2021. máj. 7. 10:26
 67/74 anonim ***** válasza:
17%
Most végre kiderül hogy a sok kis lusta lurkó tanulásban is úgy jeleskedette otthon mint bulikában teraszozásban vagy telefonozgatásban
2021. máj. 7. 22:53
 68/74 anonim ***** válasza:
22%
Engem amúgy az nagyon bosszant hogy míg én fizettem a homeofficehoz hasznàlt internetért addig a sok kis kölyök ingyen netet kapott facebookozásra meg minden szórakozásra
2021. máj. 7. 22:54
 69/74 anonim ***** válasza:
48%
Nálunk a gyerek kapott ingyen 1 havi netet ami jól hangzik ugye? FRÁSZT. A szerződésben (1 havi elengedésekor aláírt szerződésben) benne ált hogy a mindenkori szolgáltatónak KÖTELEZŐ tiltani az yt meg ehhez hasonló tanuláshoz nem szükséges oldalakat. Csak a kréta, Google és más egyéb beszélő app jött csak be a netünkön abban az 1 hónapban ja és az időben visszamentünk vagy 25 évet Gigabites netünk van amúgy abból lett kilobites...
2021. máj. 7. 23:05
 70/74 anonim ***** válasza:
100%

"én fizettem a homeofficehoz hasznàlt internetért"

Felnőtt ember vagy. Ha így állapodtál meg a munkáltatóddal, akkor nyilván fizettél érte. Mehettél volna máshova is dolgozni bármelyik nap felmondhattál volna. Mégis ezt választottad... Az iskolaköteles gyereknek nem volt ilyen választása.

2021. máj. 7. 23:26
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!