Miért nem akarnak május 10.-én iskolába menni a gyerekek?
Figyelt kérdés
Szerintetek ez az iskolának szól vagy a vírusnak?2021. ápr. 26. 22:29
51/74 anonim válasza:
ha aláírnád a petíciót a nyitás ellen: [link]
53/74 anonim válasza:
Szerintem idén nem megyünk, csak azért mondják hogy valamit tanuljunk is. A jövő tanév is megúszhatatlan lesz szerintem online oktatás nélkül, de majd meglátjuk.
54/74 anonim válasza:
#53 Ezért lenne jó ha most esne túl az ország az oltakozáson hogy ezt elkerülhessük.
55/74 anonim válasza:
Mert egyes diákok élvezik hogy nem kell kb semmit csinálni és aludni. Én nem tudom miért élvezik hogy alig találkoznak a barátokkal.
56/74 anonim válasza:
#55 Nagyon veszélyes a koronavírus. Nickelsdorfnál (Ausztria) van az indiai mutáns (magyar határ mellett)
57/74 anonim válasza:
Nem megyünk vissza(szerintem) nincs rajta a Koronavírus.govon az iskola-nyitás.
58/74 anonim válasza:
#57 Nyilván nem biztos de szerintem visszamegyünk, és a legtöbb tanárom azt mondta hogy készüljünk hogy valószínüleg visszaülünk az iskolapadba.
59/74 anonim válasza:
jűlvan xd a tanárok mindig azt mondják
60/74 anonim válasza:
#55 nem pihenünk, igenis sokat tanulunk
meg barátok jóesetben nem a suliból vannak és nem csak ott lehet velük találkozni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!