Hogy telik egy 9. 10. 11.es kozepsulis diak elete online oktatas alatt? Mit csinalsz egy nap?
Részt veszek az órákon, majd edzés után tanulok, ált. kb. 4 órát, van, hogy többet.
Utána(vagy előtte, vagy szünetekben közben) kikapcsolódom.
A tananyagot, lelkem.
Tudod, nem mindenki szeretne tanulatlan hülye maradni egész életében.
5
Ilyen stílussal magadat járatod le
És egy középiskolai anyagot nem hiszem hogy 4 órát kéne tanulni xD
Lol 5os
Kozepsulis anyagot heti 0 orat tanultam es mindenbol 5sre erettsegiztem (kemia emelt) kiveve magyart(az 4es)
Ha valakinek napi 4 ora kell ott bajok vannak
@5 Nem, itt te vagy az, aki lejáratja magát. Kb. 2 órányi feladat, + kb. 1,5 órányi tanulás leginkább a két emeltre, amiket minimum 90%-ra kell megírni, és a nyelvvizsgára. A maradék időben van a többi tantárgy, esetleg versenyre készülés. És én kifejezetten keveset tanulok másokhoz képest.
Tudom, nehéz elhinni, hogy nem mindenki szeretne hülye maradni, és sz*r pontszámokkal továbbmenni, pontosabban nem továbbmenni.
Azt egyébként esetleg a humorban add elő, hogy nulla tanulással írtál
ötös kémia emeltet. Gondolom minden egyes, órán elhangzott fontos információt pontosan megjegyeztél, a számításokat gyakorlás nélkül megcsináltad jóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!