Egyetemisták! Jött tájékoztatás azzal kapcsolatban, hogy mi lesz?
Hogy lesz a vizsgaidőszak?
Nálunk rebesgetik, hogy személyesen lesz, amit nem feltétlenül tartok a legjobbnak, így hogy kb az egész félév online ment..
Elég csak szavazással is válaszolni, ha az úgy könnyebb, de az egyetemet megemlíthetnétek ha nem baj.
Nekem se jött semmi még, de erősen kétlem, hogy élőben lesz nekünk (BME), mert túl sokan vagyunk, hogy most mindenkit elkezdjenek hirtelen ugráltatni.
Ráadásul megy a tököm se, ha véletlenül mégis élőben lenne, sehol semmi oltás még számomra, pedig van alapbetegségem.... én tuti kivágnám a hisztit.
Köszönöm a válaszokat.
Első, nagyon szerencsés vagy. Nálunk vizsgaidőszak első pár hetében voltak tárgyak, amik fent se voltak.. Álom lenne az ilyen korai időpont megadás.
Többieknél nem értem, hogy ki pontozza le a válaszokat, kinek nem tetszik hogy megosztják az egyetemüktől kapott infót..
BME-ről én nem hallottam most úgy semmit. A félév teljesen online volt?
Pázmányról tudok hogy ők is személyes vizsgákat terveznek, bár ott végzős ismerősöm van, úgyhogy lehet csak államvizsga lesz személyesen.
Utolsó te hova jársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!