Nem úgy volt hogy tegnap lett volna a tájékoztatás az érettségivel kapcsolatban? És mégis sehol semmi?
Figyelt kérdés
Komolyan mondom néhány ország már hetek óta tudja hogy hogy s mint, d itthon meg csak ígérgetni tudnak.2020. ápr. 9. 10:53
2/10 A kérdező kommentje:
És most ezt átrakták egy másik időpontra, vagy még mindig lógunk a semmiben?
2020. ápr. 9. 11:21
3/10 anonim válasza:
engem is elszomorított, hogy nem volt tegnap bejelentés, pedig hétfő óta erre voltam rápörögve. most is stresszelek a bejelentés miatt, de tényleg csak úgy lóg a levegőben, hogy akkor mikor is lesz...
4/10 anonim válasza:
Operatív törzs javaslata: Szintemelő érettségik nem lesznek. Tehát aki már leérettségizett és most akar emeltezni az nem mehet. És szóbeli se lesz érettségin. De ez csak javaslat. Jövőhéten dönt a kormány.
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
Én meg komolyan mondom, hogy érettségi előtt álló, értelmes ember nem olvas híreket? NEM azt mondták, hogy tegnap lett volna infó, hanem húsvét előtt. És épp most beszél az operatív törzs, erről is szó van. Tájékozódni luxus, egyszerűbb hőbörögni a gyakorin, igaz?
7/10 A kérdező kommentje:
Utolsó: Az a gond, hogy mindenhol mást mondanak, mert igenis elolvastam a lehető legtöbb oldalon, hogy mit akarnak tenni az érettségivel. Konkrétan az összesben az áll, hogy jövő hét szerdán lesz a kormány által határozat, és az ne is haragudj az már bizony nem húsvét előtt van.
2020. ápr. 10. 08:48
8/10 anonim válasza:
Szerintem készüljünk úgy, hogy tényleg május 4-én kezdődik, mert simán elképzelhető az is, hogy május 3-án jelentik be hogy még se lesz.
9/10 anonim válasza:
#4 Az érettségi utáni szintemelőket nem akarják eltörölni, hallgasd meg még egyszer.
10/10 anonim válasza:
KÉrdező: én is tudom, hogy jövő hét nem húsvét előtt van. DE aznapig, míg bejelentették a Maruzsa-féle javaslatot, amiről jövő héten döntHET a kormány, addig úgy volt, hogy húsvét előtt mondják meg.
Nem mondtak konkrét napot, te viszont arra kérdeztél rá.
Megértem, hogy nagyon frusztráló érzés ez nektek, érettségi előtt állóknak, nem irigyellek benneteket egy percig sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!