Debreceni Egyetemről kik kaptak tájékoztatást online oktatásról?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, BTK-n és ÁJK-n kaptak.2020. nov. 6. 21:38
1/7 anonim válasza:
TTK nem
Én is BTK-t és GTK-t hallottam
2/7 anonim válasza:
A TTK is "el fog bukni" hamarosan csak ennyit mondok. a másik két kari vezetésnek legalább volt annyi esze hogy meglépje azt magától amit a TTK is hamarosan meglép majd külső ráhatásra...
3/7 anonim válasza:
Én csak a GTK-ról hallottam. De haverom, aki a BTK-n tanul törit, már szeptember közepe óta otthon van távoktatásban.
4/7 A kérdező kommentje:
Valószínű, hogy mindenhol lesz vmi korlátozás.
A TTK-t szerintem hasonló okok miatt nem akarják átállítani távoktatásra, mint az ÁOK-t: mindkettőn vannak gyakorlatok.
De elvileg minden karon lesz valami szigorítás. Talán az előadások és szemik online lesznek.
2020. nov. 7. 13:31
5/7 anonim válasza:
#1 vagyok, közben már jött az email, mi is átállunk hétfőtől (TTK), laborok maradnak csak személyesen. Holnapig írják meg a részleteket a tanárok
6/7 anonim válasza:
DE-GYGYK, mi is átálltunk! Végre! Most jött az email oktatótól!
7/7 A kérdező kommentje:
Mindenhol átállnak most már, de még nekünk nem küldtek semmit, csak annyit tudni, hogy nem teljesen online lesz.
2020. nov. 7. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!