Szerintetek mi lesz a biológia és kemia emelt erettsegin fixen?
Én bioszból nagyon reménykedem abban, hogy nem lesz nehéz de a fix témák amik szinte mindig jelen vannak:
Növénytan, ökológia, sejtanyagcsere, genetika
Ezeket oda-vissza érdemes tudni.
Szerintem az esettanulmány 1000%, gogy valami virussal kapcsolatos (vegyszerek, gyógyszerek, műanyagok, pl a maszkok miatt, biokémia stb lesz).
Számolások: szerintem valami titrálás fixen lesz, egy szaftosabb elektromémia meg termokémia is szerintem. Egyensúly remélem nem lesz.
Elemző feladatból ha nem az esettanulmányban, de szerintem lesz valami műanyagos dolog. Ritkán volt olyan eddig.
Remélem az elejen a táblázat nem lesz nehéz. Pl. 2011-ben atomokwt kelett irogatni, tömegszám renddzám stb alpaján. Az még középszinten is könnyű lett volna. Másik évben meg tejsavat, glicint meg valamilyen észtert kellett összehasonlítani. Nagyon nagy különbségek. Szerencse kérdése is szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!