Iskolaváltás 11. osztályban. Mik a tapasztalataitok? (bővebben lent)
Sziasztok! Jelenleg 11.-es vagyok egy budapesti gimnáziumban. Egy ideje eldöntöttem, hogy orvosi egyetemre fogok jelentkezni. Felvettem a kémia és biosz faktot, amikből jövőre kell emelt szintű érettségit tennem. A gond az, hogy 2 tantárgyat emellett szintén emelt szinten tanulunk, rengeteg házi feladattal, olvasmánnyal, annak ellenére, hogy az osztályból senki sem emeltezik ezekből a tantárgyakból. Ezzel rendszeresen elmegy az időm, ahelyett, hogy a fakultációs tárgyaimra fordítanám a legtöbb figyelmet. Gondoltam arra is, hogy a pontduplázást célzom meg, de az kockázatosabbnak tűnik. (Ha más tapasztalatotok van erről, szívesen meghallgatom.)
11-12.-es diákok, és akik nemrég érettségizek, járt/jár valaki hasonló cipőben? Tudnátok ajánlani gimnáziumokat, ahol a középszintű tárgyakat nem viszik túlzásba és jut idő az számotokra legfontosabb tárgyakra?
Kérdező!
Attól, hogy más tantárgyat is kell tanulnod még nem olyan rossz a helyzeted. Javaslom, hogy a biosz és a kémia alapján dönts. Ha jó a tanár és az oktatás akkor maradj és többi tantárgyból csak a kettesre törekedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!