Egy tanár a vírusra hivatkozva kivonhatja magát az érettségi felügyelet alól? Mi lenne ha mindenki erre hivatkozna-akkor nem is lenne érettségi?
A példa szándékosan sarkított de teljesen jó. Tanárok megkapják az érettségi ügyeleti beosztás és az egyik azonnal dobja is vissza, ő nem jön mert fél a vírustól.
AZért én felvetem: ha ez így bemondásra megy és ez így elég indoknak, akkor mi lenne ha holnap az összes tanár egytől egyik bejelentené hogy félek a vírustól és nem jövök?
Hát ha egynek szabad, szabad mindnek az az egy se különb semmivel.

Ha az iskola tankerületi fenntartású gimnázium akkor kötelező adni. Szakgimiben azt hiszem nem ad az EMMI (vagy valaki más). Alapítványi iskolában nem tudom mi a helyzet.
Nem tudom, hogy honnan van az információd a sok száz jogsértő intézményről, de ezzel is vitába szállnék. Jó lenne ha adnál forrást! Még a középiskolai felvételik javításáért is adott a Tankerület 20 ezret. Nem hiszem, hogy az érettségiért járó pénzt nyúlnák le.

"Alapítványi iskolában nem tudom mi a helyzet."
És hány alapítványi/magán/egyházi iskola is van? Vagy 3-400?
Na és ezek szerinted mit adnak az érettségire?
Azt. A lónak a f***át.
"sok száz "
Na megvan a sok száz intézmény? Ugye hogy megvan

Csak nem az alapítványi iskolás kérdezőhöz van szerencsém? Ahol a piás főnök elsikkassza az érettségi ügyeletért járó pénzt.
Tavaly még azt írtad, hogy a részeges főnök nem engedi el a tanárokat érettségi elnökösködni. Késve kapjátok meg a fizetést...
Halkan jegyzem meg, hogy ezzel a problémával felesleges hőzöngei itt a gyakorin. Volt szerencsém belelátni az AKG (alapítványi) és a Lónyai utcai Református Gimnázium érettségiztetésébe (könyvelői szempontból). Ők megkapták a Kormányhivataltól a járandóságukat. Ez valószínűleg valamilyen helyi sajátosság lehet.
Nyugodtan feljelentheted az intézményt. Valószínűleg csak vitázni jársz ide az oldalra.
Na én kiszálltam ebből a topicból.
Béke Veled!

"Ahol a piás főnök elsikkassza az érettségi ügyeletért járó pénzt."
ÉPP EZ A lényeg. Nem elsikkasztja, hanem JOGSZERŰEN NEM AD, mert NEM KÖTELEZŐ CSAK ADHATÓ.
Evidens.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!