Ki egy egyetem felügyeleti szerve?
Figyelt kérdés
Ha nem tartják be az általuk meghatározott határidőket és emiatt nekem anyagi károm keletkezik, amit nem hajlandóak megtéríteni kihez tudok fordulni?2015. febr. 8. 17:10
1/5 anonim válasza:
A dékánhoz már fordultál? Egyébként csak kíváncsiságból: miről van szó?
2/5 A kérdező kommentje:
Dékánhelyetteshez igen, lepasszolt a tanulmányi ügyintézőhöz, most arra várok, hogy a második levelemre válaszoljon. Nem tartották be a kreditelfogadási határozat elbírálásának az idejét, későn kaptam meg, és ki kellett fizetnem külön a pénzt a felvételire, amit nem fizettem volna ki, ha időben megcsinálják a kreditelfogadást és nem csak a felvételi után tudom meg, hogy nem fogadták el a kreditjeimet, tehát teljesen feleslegesen felvételiztem, mert akárhogy írom meg, esélyem sincs, hogy felvegyenek.
2015. febr. 18. 15:29
3/5 anonim válasza:
És mióta vársz a második válaszára?
4/5 A kérdező kommentje:
Másfél hete kb.
2015. febr. 18. 20:49
5/5 anonim válasza:
Utána a rektor jön, és szerintem egy nagyon határozott, goromba levél. A minisztérium nem hiszem, hogy foglalkozik kis összegű magánsérelmekkel, és bíróságra se fogsz menni ilyen kis összegért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!