Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nemzetközi gazdálkodás? FONTOS!

Nemzetközi gazdálkodás? FONTOS!

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szerintetek hol érdemes elvégezni ezt a szakot? Elsősorban a Corvinusra szeretnék jelentkezni, de ha idén is olyan 'hatalmas' lesz a különbség az állami és a költségtérítéses között (5 egész pont..) akkor nem fognak felvenni. Hova jelentkezzek másodjára? Bme, Bgf, Bkf és miért? Kérlek segítsetek, mert kifutok a határidőből. Köszi

2015. febr. 8. 14:07
 1/2 anonim ***** válasza:
A BME egy jó egyetem, Gazdálkodás és szervezéstudományban akkreditált doktori iskolája is van, tehát a legmagasabb szinten tud képezni, hasonlóan a BCE-hez (ami viszont egyébként nem olyan jó egyetem). A BGF-ről és BKF-ről ez nem mondható el, ezek nem egyetemi színvonalúak. A BGF egy erős-közepes főiskola, a BKF pedig egy gyenge-közepes főiskola. Ez a szak egyébként egy csomó vidéki helyen is fut, nagyon változó színvonalon.
2015. febr. 9. 15:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia, szerintem mindenképp jelöld meg a BME-t, mert tényleg nagyon magas a színvonal. És jelöld meg a gazdálkodási és menedzsment szakot is, mert szinte ugyan az, mint a nemzetközi gazdálkodás, csak nem kell hozzá 2 nyelvvizsga, és kb 3 tantárgy különbözik.
2015. febr. 10. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!