Jelenléti oktatás vagy az online oktatás a jobb úgy általában és miért?
Aki be tudja osztani magának az idejét, valószínűleg az online-t fogja mondani, mert annak hatékonyabb ez a fajta tanulás, nem vész kárba egy csomó idő azzal, hogy az iskolapadban ülnek (ide tartozom én is) Ahogy az is az online mellett áll, aki csak lustálkodni szeretne, mert így azért valljuk be, nem annyira feltűnő
Viszont a társas lényeket teljesen kikészíti már ez a helyzet, plusz van, aki nem tud egyedül nyugton megülni otthon óra közben, így akarva-akaratlanul elveszíti a fonalat
3. napon anyám már jajgatott az online oktatás miatt hogy :nem bírom eza hülyegyerek, utána meg rá 2 hónapja már szószerint üvöltözött velem hogy ELEGEM VAN BELŐLED TE SZÉLHÁMOS BÜDÖS KÖLYÖK. Meg még sorolhatnám.
Ő miatta örökre megutáltam a digitális oktatás megőrültem miatta szószerint, én ezért szavazok a jelenlétire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!