1 hónap alatt fel lehet készülni emelt biológia és kémia érettségire, hogy meg legyen a kettes?
Túl későn döntöttem el, hogy hova szeretnék jelentkezni, gyógyszerész szakra jelentkeztem, és ehhez jelentkezem emelt biológia és kémia érettségire, mert úgy gondoltam, hogy még pár hónap alatt, ha nagyon belehúzok fel tudok készülni és jó eredmény elérni. Itt gyakori kérdéseken is olvastam egy ehhez hasonló sikersztorit, az győzött meg, hogy lehetséges. De mielőtt nekikezdtem volna ezeket tanulni, át akartam venni töri érettségire mindent, hogy azzal igazán már ne is kelljen majd foglalkozni, csak ismételgetni. A töri a mumusom, nagyon nehéznek tartom, pedig magát a tantárgyat imádom. De az történt, hogy nagyon elhúzódott a töri tanulás, meg közben próbaérettségiket is írtunk az iskolában, azok is elvették az időt, így végül eltelt sok idő, de én még mindig nem kezdtem el az emeltekre tanulni és végül arra jutottam, hogy már úgyse sikerülne, ezért nem is foglalkoztam velük, gondoltam majd jövőre érettségizek belőlük, és idén nem megyek el. De most elkezdett az zavarni, hogy nem kapok bizonyítványt, ezért mégis el szeretnék menni belőlük érettségizni, és az se baj, ha csak 2-esre sikerül, csak sikerüljön, és legyen egy bizonyítványom. Aztán meg majd jövőre újracsinálhatom.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy lehetséges e egy kettest összehozni? Kémiából kb a semmivel egyenlő a tudásom, biológiából azért tudok dolgokat, de nem sokat. Majd meg szeretnék csinálni egy feladatlapot, csak hogy lássam, hogy kb hány %-ra menne most a jelenlegi tudásommal, de előtte azért kiírom a kérdést, addig is hátha érkeznek válaszok, melyeket előre is köszönök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!