Emelt biológia érettségire ennyi idő alatt fel lehet készülni?
Figyelt kérdés
Eddig középszinten tanultam biológiát. Ha mindennap tanulok rá egészen az érettségi napjáig, akkor szerintetek sikerülhet-e?2020. dec. 23. 15:40
2/5 anonim válasza:
Hogyan tanulsz? Milyen könyvekből? Van segítséged?
3/5 A kérdező kommentje:
Eddig sima középszintű tankönyvekből tanultam. Átismételtem az összes anyagot, amit eddig tanultam és oldottam feladatsorokat. Segítségem nincs. Emeltes tankönyvet még most keresek.
2020. dec. 23. 16:24
4/5 anonim válasza:
Ha elfogadod a tanácsom:
Mozaik 10,11,12 elég részletes, valamint Nagy Etele biológia összefoglalója nagyon hasznos
Szóbelire a 130 tétel biológiából könyvet ajánlom én az írásbeli, szóbeli közt olvastam ki és nagyon jó példák vannak benne, felfrissíti még egyszer az anyagot kérdésekkel.
Az írásbelid akkor lehet a legsikeresebb, ha a korábbi feladatsorokból megcsinálsz amennyit csak tudsz, mert azzal megérted a felépítését.
Nekem ezekkel sikerült a tőlem telhető legjobbra, viszont én egy nagyon jó különtanárhoz is jártam. Ilyen rövid időintervallumra lehet érdemes lenne eggyet szerezned, segít beosztani az idődet, kikérdez és elmagyarázza ami esetleg nem világos.
5/5 anonim válasza:
Fel lehet készülni, de szánj rá mindennap elég időt, mivel azért nem kicsi a tananyag. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!