Miskolci Egyetemről jött e-mail, hogy felvettek kollégiumba, de honnan tudhatom meg, hogy melyikbe?
Tudom, hogy a gazdászkoli a 6-os, de nem tudom, hogy két, vagy négy ágyasba vettek fel, esetleg az UNI-HOTEL-be.
Valaki tud ebben segíteni, hogy mikor és hogyan derül ki?
A kollsys nem enged most belépni:
"HIBA: Jelenleg nincsen olyan időszak, amelynek keretében bejelentkezhetsz a rendszerbe! Bővebb információk a Hírek oldalon!"
Köszi szépen! :)
Szia!
Ma telefonáltam reggel, azt mondták, hogy ez dékáni hatáskör, a hallgatói ügyekkel foglalkozó munkatárs nem tudott mit tenni velem. Azt mondta, hogy ellenőrizzem a kollégium weboldalát és 1-2 nap múlva hívjam őket újra.
Egyébként te is közgazdász leszel? :D
Szia! Csövezni csak nem fogunk... :D Gazdálkodási és menedzsment hallgató leszek szeptembertől. :D
19/F
No, akkor eléggé egy húron pendülünk... :)
Egyébként te várod a szeptembert? Mert én eléggé félek tőle... :/
Szia!
Jött levél, hogy felvettek a Bolyai kollégiumba. Nézd meg a levelesedet! Nekem 19.-én adták fel, de szerintem csak ma ért ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!