Jó estét! Mégis hogyan tervezik újra nyitni az iskolákat?

most te kinek beszélsz? A viktornak? Mert amit itt leírtál neki kéne elmondanod.
de nem lesz itt sulinyitás őszig

2,5 millió ember beoltása áprilisig.
Ennyi kell, hogy kinyisson a suli. Én sem látom sok értelmét, főleg áprilisban (június elején már le kell zárni), hogy 1,5 hónapra kinyissanak.

Szerintem pedig van értelme, akinek van pl 10-edikes ismerőse az tudja, hogy a gyerekeknek kínszenvedés az online tanulás, a barátaitól való elszakítás, az élményektől való megfosztás.
Nem tudom az ide kommentelők mit szóltak volna, ha gyerekkorukban fél évig nem találkozhattak volna a legjobb barátaikkal, osztálytársaikkal. Akinek nincs társadalmi élete az persze vígan tapsol a bezárásoknak.

"Nem tudom az ide kommentelők mit szóltak volna, ha gyerekkorukban fél évig nem találkozhattak volna a legjobb barátaikkal"
Te állat.
Aztán mégis miért ne találkozhatnék én bárkivel akivel csak akarok iskolán kívül is? MI az akadálya?
És miből gondolod, hogy az iskola barátokkal és nem ELLENSÉGEKKEL van tele? hogy nem kifejezettem öröm ha nem kell bemennem?
Áruld már el!
"az élményektől való megfosztás."
Milyen ÉLMÉNYEKTŐL? MITŐL????
a napi 2 óra buszozástól? A sok semmire se jó ballaszt hulladék órától? a sok félállati büdösgyökértől akiket amúgy az utcán se vagyok hajlandó megismerni? VAGY MILYEN ÉLMÉNYTŐL?

"Milyen élményektől?"
Pl osztálykirándulásoktól, közös programoktól.
Ne magadból indulj ki, másnak lehet volt szociális élete, és az iskolát, az együttlétet nem "2 órás buszozásnak" fogta fel.

Válaszod jelentve, ugyanis én sose akartam hogy meghaljanak gyerekek, te mégis ezt állítod, teljesen alaptalanul.

2es vagyok, megnyugodhatsz hármas, pont középiskolás:D Nem, nem hiányzik a színházba járás az osztállyal vagy éppen a 30 négyzetméteren való rohadás 6 órán keresztül. Osztálytársakkal messengeren beszélgetünk, nem vagyunk elzárva.
Ha nekem nincs társadalmi életem, akkor nagy gondok vannak az osztálytársaimmal is.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!