Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Jó estét! Mégis hogyan tervezi...

Jó estét! Mégis hogyan tervezik újra nyitni az iskolákat?

Figyelt kérdés
Egy hullám közepén vagyunk ami még mindig a felszálló ágban van. A második hullámnál napi 3000 fertőzés kellett ahhoz, hogy bezárjanak a középsulik (ami a tavaszi hullámhoz képest elszomorító.) A Google hírek 5 percenként dobja fel, hogy így tízezer, úgy tízezer a napi fertőzött, egyre fiatalabb korcsoportok lesznek súlyosan betegek, jobbra ballra döglik az ember aztán most meg kinyitunk? Április 19-ig, (vagy esetleg 12-ig) szerintem elérjük a napi 12-15k fertőzést, ha így haladunk. A koronavirus.gov.hu oldalon a megyék egyre sötétebb színűek, úgyhogy kétlem, hogyha 3 és fél hónap alatt romlott a helyzet akkor most 20 nap alatt javuljon. Attól, hogy fiatal vagyok és kevesebb esélyem van beledögleni már le is vagyok szarva? Vendégipar hol marad? Tuttom szerint 18 év alatt senkit nem oltanak be, főleg, hogy mi szinte bele se halhatunk. Ennek ellenére, tünetek nélkül is haza tudom hordozni szüleimnek, akiknek már sokkal nagyobb esélyük van belehalni és attól, hogy nincs tünetem a szervezetemnek ugyanúgy ki kell nyírnia. Ha meg beteg leszek akkor meg én is szenvedek 2-3 hétig, utánna szétbassza tüdőmet, immunrendszeremet, szívemet, szarul leszek, fáradt leszek, de legalább nem döglöttem bele, igaz? Akit esetleg érdekel keressen rá arra, hogy "long covid". Ráadásul az előírások 90% nem lehet betartani az iskolákban.

2021. márc. 26. 21:26
 1/10 anonim ***** válasza:
97%

most te kinek beszélsz? A viktornak? Mert amit itt leírtál neki kéne elmondanod.

de nem lesz itt sulinyitás őszig

2021. márc. 26. 21:30
 2/10 anonim ***** válasza:
97%

2,5 millió ember beoltása áprilisig.

Ennyi kell, hogy kinyisson a suli. Én sem látom sok értelmét, főleg áprilisban (június elején már le kell zárni), hogy 1,5 hónapra kinyissanak.

2021. márc. 26. 21:42
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig van értelme, akinek van pl 10-edikes ismerőse az tudja, hogy a gyerekeknek kínszenvedés az online tanulás, a barátaitól való elszakítás, az élményektől való megfosztás.

Nem tudom az ide kommentelők mit szóltak volna, ha gyerekkorukban fél évig nem találkozhattak volna a legjobb barátaikkal, osztálytársaikkal. Akinek nincs társadalmi élete az persze vígan tapsol a bezárásoknak.

2021. márc. 30. 20:17
 4/10 anonim ***** válasza:

"Nem tudom az ide kommentelők mit szóltak volna, ha gyerekkorukban fél évig nem találkozhattak volna a legjobb barátaikkal"

Te állat.

Aztán mégis miért ne találkozhatnék én bárkivel akivel csak akarok iskolán kívül is? MI az akadálya?

És miből gondolod, hogy az iskola barátokkal és nem ELLENSÉGEKKEL van tele? hogy nem kifejezettem öröm ha nem kell bemennem?

Áruld már el!

"az élményektől való megfosztás."

Milyen ÉLMÉNYEKTŐL? MITŐL????

a napi 2 óra buszozástól? A sok semmire se jó ballaszt hulladék órától? a sok félállati büdösgyökértől akiket amúgy az utcán se vagyok hajlandó megismerni? VAGY MILYEN ÉLMÉNYTŐL?

2021. márc. 31. 06:41
 5/10 anonim ***** válasza:

"Milyen élményektől?"

Pl osztálykirándulásoktól, közös programoktól.

Ne magadból indulj ki, másnak lehet volt szociális élete, és az iskolát, az együttlétet nem "2 órás buszozásnak" fogta fel.

2021. márc. 31. 07:59
 6/10 anonim ***** válasza:
#4 igazad van nekem meg elegem van #3 te azt akarod haljanak meg sokan te suligyerek
2021. márc. 31. 08:04
 7/10 anonim ***** válasza:
#3 ból van elegem 🙁
2021. márc. 31. 08:21
 8/10 anonim ***** válasza:

Válaszod jelentve, ugyanis én sose akartam hogy meghaljanak gyerekek, te mégis ezt állítod, teljesen alaptalanul.

2021. márc. 31. 16:21
 9/10 anonim ***** válasza:

2es vagyok, megnyugodhatsz hármas, pont középiskolás:D Nem, nem hiányzik a színházba járás az osztállyal vagy éppen a 30 négyzetméteren való rohadás 6 órán keresztül. Osztálytársakkal messengeren beszélgetünk, nem vagyunk elzárva.

Ha nekem nincs társadalmi életem, akkor nagy gondok vannak az osztálytársaimmal is.

2021. márc. 31. 16:22
 10/10 anonim ***** válasza:
#8 jelentsed pedig az lesz ha kinyit a suli
2021. márc. 31. 17:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!