Kinek mi a véleménye az iskolák kinyitásáról? Mennyire valószínű a nyitás?
Tudom, tudom, rengeteg kérdés van erről.
Én nagyon nem tartom ésszerűnek, hogy pont most, amikor a legdurvább a vírus, kinyissanak a sulik. Szerintetek el fogják érni azt az oltás számot? Mit gondoltok erről az egész nyitásról?
#2 És ha a tanárok nem mennek bele az oltásba? Gondolom nem mindenki szeretné beadatni.
+elvileg 2-3 hét lehet az oltásnak a védettsége vagy mi:D
Meg szerintem így a diákokat nagyon veszélyeztetnék+a szüleiket, nagyszüleiket
ugyan ezt tudom mondani:
Ha április 1-2-3.-án be tudnák oltani az eddig regisztrált tancikat akkor 21 nap kellene egy minimális védettség érdekében. Tehát ez esetben az április 19.-e jó dátum lenne, de 1,5 héten belül érettségi április 19.-hez számítva. Ez idő alatt szétfertőzik egymást a diákok. Akkorra már sokkal melegebb idő is lesz és tudjuk, milyen idő van pl a 2. emeleten. Dögmeleg. + még a maszk is. Véleményem szerint nagy esély van rá, hogy meglépik de ez esetben elfelejthetjük a szabad nyarat. :(
Nekem igazából teljesen mindegy, én itthon is és az iskolában is ugyanúgy felkészülök a vizsgáimra -mindenféle hiszti és nyavajgás nélkül- (13. évfolyam, gyakorlat, írásbeli és szóbeli).
Egyedül az autósiskola miatt várom a nyitást, 12-én lett volna forgalmim és nyárra munkához nagyon szükséges lenne a jogsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!