Most lesz nyitás, vagy nem?
Figyelt kérdés
Tanárok azt mondják húsvétra nyitás lesz, máshol meg azt mondják hogy nem lesz tanítás ebben az évben. Melyik a valószínűbb?2021. febr. 26. 09:20
2/9 anonim válasza:
"Tanárok azt mondják húsvétra nyitás lesz, máshol meg azt mondják hogy nem lesz tanítás ebben az évben. "
Ott a pont. nem lesz itt a tanévben semmi.
3/9 A kérdező kommentje:
basszák meg, akkor minek mondogatják ennyire? xD
2021. febr. 26. 09:31
5/9 anonim válasza:
Mert a tanáraid abban bíznak, hogy minél hamarabb visszamehetünk, azért mondják. De merül fel a kérdés, hogy mégis mi a f*szt számít, hogy a tanár mit mond? Gyakorlatilag ők is csak a hírekből értesülnek.
6/9 anonim válasza:
Egyetemen nálunk bizonyos szakokon a nyáron (Június) lévő szóbeliket írásbeli beadandóra változtatták. Akkor szerintetek?
7/9 anonim válasza:
egyetem más. van autonómia.
van olyan egyetem ami már ősszel megmondta hogy náluk a teljes tanév online lesz vírushelyzettől függetlenül
8/9 anonim válasza:
én csak reménykedni tudok h május fele kiengednek
de 70-80 százalék esélyt látok rá hogy nem így lesz
9/9 A kérdező kommentje:
ne ne, maradjon csak szeptemberig
2021. márc. 8. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!