Mit gondoltok óriási pontnövekedés lesz így,hogy ilyen sokan jelentkeztek osztatlan jogász szakra?(2021)
Szerintem nem idén, hanem jövőre fog megnövekedni, hiszen az idén az utolsó helyre felvett hallgató pontszáma fogja megadni a következő évi pontszámot.
Az viszont biztos, hogy nagyobb lesz a verseny, főleg az államilag támogatott képzéseken.
Szia, én is jogra jelentkeztem és idén érettségizek:)
Szerintem jogok annyira nincsen túljelentkezés mint például egy gazdasági szakon. Nekem 97tel több ember ami ha belegondolsz tényleg nem kevés de a ponthatár mindig hasonló szokott lenni arányban. Ami felvin ki van írva csak egy adat, amiből első helyen csak x ember jelolte ami azt jelenti ha felveszik mas iskolakba az elotte levoket automatikusan csokken. Nekem 40 ember jelolte elso helyen az iskolat ami annyira nem rossz mivel az elotte levoek jelolhettek barmit es ha felveszik oket oda aggodalomra semmi ok. Hozd ki magadbol a maximumot es ennyi, sok sikert:)!
Szerintem levelezőn mindig kevesebb, igaz debrecenit nem neztem de olyan 310re tippelek maximalis emelkedesnek
Azért józan ésszel senki nem szeretne fizetni,ha van támogatott képzés is, bármennyire gazdag.
Kedves kérdező, én is jogot jelöltem meg, fizetőst és államit is. Remélem bekerülök azért államira,de én is megijedtem a sok jelentkező miatt. Bár az biztos hogy növekedni fog a ponthatár,de szerintem nem drasztikusan. Amúgy én Győrbe jelentkeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!