Melyik a leginkább sznob középiskola Budapesten?
Figyelt kérdés
2021. márc. 21. 16:24
11/14 anonim válasza:
Például az a sznob, aki a gyakorin tegeződik xD
13/14 anonim válasza:
"Például azt tudja, hogy nem 35-ös osztálylétszám van, odafigyelnek a tanárok a diákokra, nem egy gyomorgörcs és pszichológushoz járkálás a 4 év, jók a technikai feltételek, segítik abban, hogy azokra a tárgyakra fókuszáljon, ami felvételi tárgy, stb."
Egyszer el kellett mennem egy erős gimiből egy fizetős gimibe. Full kretének jártak oda, konkrétan azért kellett fizetni, mert máshová (értsd: normális gimibe) nem lennének jól. Mentális probléma miatt kerültem oda. Fizess, hogy egy szar helyre járj. El is mentem onnan gyorsan, már egyetemre járok, na oda nem kerül be a nagyjuk sose az ottani trógereknek.
14/14 anonim válasza:
Persze nyilván sok a fizetős suli és vannak jobbak is, viszont nekem nagyon elment a kedvem az egésztől. Amúgy ha anyagiasságban mérjük a sznobságot, akkor tényleg bármi ami drága. Ha tudásban, akkor a legerősebb gimik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!