Melyik a leginkább sznob középiskola Budapesten?
Figyelt kérdés
2021. márc. 21. 16:24
1/14 anonim válasza:
Bármelyik magán, ahol 2 Misi egy év.
2/14 anonim válasza:
Ahova újgazdagok gyerekei járnak, például Városmajori.
3/14 anonim válasza:
Az miért sznobság, ha valaki meg tud fizetni egy jó iskolát? Nekem 2 gyerekem is járt fizetős iskolába és nagyon megérte.
4/14 anonim válasza:
Mert nem az esze, hanem a pénze alapján vették fel.
5/14 anonim válasza:
"Az miért sznobság, ha valaki meg tud fizetni egy jó iskolát? Nekem 2 gyerekem is járt fizetős iskolába és nagyon megérte."
Na és az iskola évi félmillióért mit tud többet, mint egy ingyenes erős gimnázium?
6/14 anonim válasza:
Örülök, hogy a hármas fia orvos meg tanár lett, utóbbi mondjuk pont nem igazolja, hogy okos lenne.
7/14 A kérdező kommentje:
A kérdésre válaszolna valaki? Konkrét iskolákra vagyok kíváncsi. Nem olyan választ várok, hogy "ahol sok a tandíj", hanem olyat, hogy "Móricz Zsigmond Gimnázium", tehát iskolák neveit.
2021. márc. 21. 18:54
8/14 anonim válasza:
Például azt tudja, hogy nem 35-ös osztálylétszám van, odafigyelnek a tanárok a diákokra, nem egy gyomorgörcs és pszichológushoz járkálás a 4 év, jók a technikai feltételek, segítik abban, hogy azokra a tárgyakra fókuszáljon, ami felvételi tárgy, stb.
Kedves 6.! ön pontosan olyan, mint egy papagáj! Csak azt engedi meg az intelligenciája, hogy az önhöz hasonló gyengék mantráit fröcsögje.
9/14 anonim válasza:
Mi azon a mantra, hogy egy tanár havi 140 ezres fizetésből csak akkor tud megélni, ha apu-anyu-férj-feleség eltartja? Ezek a tények. Ha te nem toltál volna mindent a segge alá, sehol nem lenne.
10/14 anonim válasza:
Egy jó tanár nem annyit keres!Ez is tény! Ön már megint hülyeségeket ír, és az irígység beszél magából. Szokjon le róla!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!