Szent László tömegkommunikációs szaka kolisként?
#3 Sok iskolának nincs saját kollégiuma de attól még lehet más kollégiumba menni, egy kollégiumot biztos tudok amivel partnerségben van az iskola szóval még tudnak is segíteni intézni a dolgot. De ha nem lenne semelyikkel partnerségben akkor is vannak olyan kollégiumok amikbe iskolától függetlenül lehet jelentkezni. Az meg hogy nem Kőbányán nincs kollégium nem értem miért probléma. Az iskolába járok nagy része sem Kőbányán lakik, nem csak onnan lehet jelentkezni.
Kérdező ha lány vagy akkor a Szent László partnerségben van ezzel a kollégiummal: [link] Ha fiú akkor meg rá kell kérdezni az iskolánál, biztos tudnak kollégiumot ajánlani mivel jár az iskolába pár kollégista. Ha felvesznek akkor én is kollégista leszek (természettudományra jelentkeztem) mondjuk én csak kb 1,5 órára lakok de semmi kedvem 5kor kelni reggel. Amúgy szerintem megoldható hogy tömegkommunikáción kolis legyél, gondolom olyankor ha sokáig bent kell maradni akkor azt az iskola igazolja a kollégiumnak hogy ott vagy.
5 válaszoló
Igen lány vagyok, de most már utána néztem és több koli is van ahová több suliból mennek emberek. Köszi a választ c:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!