Hogy haladtok az érettségi felkészüléssel?
Én már januárban elkezdtem kidolgozni a tételeket, aztán még most is úgy érzem hogy sehol se tartok. Töriből fogok emeltezni, és hiába a sok készülést, úgy érzem nem megy. Már alig várom hogy vége legyen ennek az egésznek.
Ti hogy álltok?
Napi hány órát készültök az érettségire?
sajnos túl keveset... szóbeli tételeim nincsenek kidolgozva, emelt matekot kivéve, de bízom benne h elmarad.
írásbelire fhú.. törire jelenleg 12 napot szánok, naponta 1 nagyobb témakör áttekintése, irodalomra 1-1 nap a műértelmezéses szempontok gyakorlása, maradék 34 napban meg matek és angol érettségik oldása
Nemhogy a fényt az alagutat se látom.
Szerintem ez mindent elmond.
Teljesen elvesztettem a motivációmat. Igaz, a tételeim ki vannak dolgozva, de közel se marad meg annyi, mint amikor suliba kellett járni. Egyszerűen érzem, hogy az ingerküsszöböm lejjebb van, mint kéne.
Szerencsére a szakmai dolgok (ügyvitel) megy, azt szerettem. Magyarból nagyon jó tanárom volt, így attól se félek.
A matek az semennyire nem megy itthon. Nem olyan kaliberű feladatokat kapunk itthonra, mint amilyen kéne.
A törinél nincs mese, le kell ülni beseggelni.
A nyelvet meg próbálom itthon gyakorolni (zene, Youtube, sorozatok).
Én idén csak előrehozottazok, és mostanában kezdtem jobban készülni rá. Szerintem jól állok vele, de azért még sokat kell gyakorolnom.
(Van egy 11-12.-esekből álló érettségire készülős tanulócsoporunk Discordon. Ha valaki szeretne bármit együtt tanulni, segítséget kérni vagy segíteni, akkor írjon nekem és privátba elküldöm neki a linket.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!