Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha a munkahely már egyetem...

Ha a munkahely már egyetem alatt lecsapott a még meg se szerzett végzettségre, most hogy a papír a kezemben, nem járna tényleges fizetésemelés?

Figyelt kérdés

Az egyetemi képzés alatt a munkahelyemen már olyan munkakört bíztak rám, amit elvileg csak akkor tölthettem volna be, ha meglett volna a papír.

Béremelést nem kaptam azzal az indokkal hogy még nincs meg a papír, a képzetlenek alapbérével fizettek. A munkát végezzem el, noha még nincs meg a végzettségem, de a rá járó bért nem kaptam meg, mert nincs meg a végzettségem. Logikus, következetes.

Majd meglett a papír is, de emelni akkor se akarnka mondván hogy ők sose ígértek emelést. Nem, csak épp azt mondták azért nem kapom a diplomás munkaköri bért, mert még nincs papír. Ebből következik hogy ja megvan a papír, onnantól kapom.

Ők nem így látják.

Kinek van igaza?

Mondjuk annyiban mindegy kinek van igaza, hogy megyek el innen, ezek után nem maradom, csak még mielőtt távoznék érdekelne kinek van igaza.

2021. márc. 16. 16:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

" Raktári asszisztens vagy, raktári asszisztensi bérrel."

és 3 éve a raktárba be nem tettem a lábam irodán vagyok mondván hogy a még meg se szerzett egyetemi papírom erre feljogosít. de pénz az nincs.

most meg hogy papír is van -pénz akkor sincs.

"Vond felelősségre azt, aki évekig hitegetett!"

Szívesen ha megmondod et HOGYAN CSINÁLJAM . Várom a tanácsot.

2021. márc. 16. 18:15
 12/13 anonim ***** válasza:
Bocsi, ez már egy MÁSIK kérdés, írj ki újabbat!
2021. márc. 16. 18:22
 13/13 anonim ***** válasza:

Bért két félekép lehet emelni az egyik sokáig ott dolgozol és kapsz fizetés emelést vagy keresel egy másik állást, abba a szakmában és nagyobb bért mondas, ha indokolt abba a szakmában a munkaerőpiacon. Persze, ha a tudsz mire mondjál majd. Igaz?

Basic nem?

2021. márc. 17. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!