BME Villamosmérnöki szakon melyik specializációt válasszam?
Másodéves villamosmérnök hallgatóként idén kell specializációt választanom.
Olyan specet szeretnék, amit élvezek, nem feltétlen az érdekel melyikkel lehet a legjobban elhelyezkedni.
Tárgyak amiket szerettem:
- Fizika 1,2
- Prog 1,2
- Jelek 1,2 (igen, tudom... :) )
Idén a szabályozástechnika és az infokommunikáció tetszik a legjobban, nem tudom ezekből mennyire lehet megítélni, hogy az ezekből induló szakirány mennyire jó.
Tárgyak amiket nem szerettem:
- digit 2
- ETA
- info 1 sem olyan szimpatikus jelenleg
Amin gondolkozom az a beágyazott rendszerek, aki tudja hogy az IIT, MIT, AUT között mi a különbség hol van a fókusz az írja le légyszi.
Vagy infokomm, ott is érdekelne melyik tanszéket érdemes választani, hol min van a fókusz.
Ti mit választanátok? Minden tapasztalatot, észrevételt szívesen várok.
Ha másik specializáció önlab/szakdolgozat témáját választanád, ahhoz valóban engedély kell az oktatási dékánhelyettestől. Azonos specializáció más ágazata esetén (pl. beágy esetén ha AUT-on vagy és IIT-s témát választanál) erre nincs szükség.
A kérvény manapság nem csak formalitás, tényleg komolyan veszik már az indokokat.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Beágyas szakirányok közül hol a leginkább emberbarátibb az oktatói gárda?
IIT tényleg olyan brutális mint mondják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!