Az online oktatás maradni fog év végéig?
Gondolom nem fognak már visszaengedni pár hónapra, ha eddig se tették nem?
Remélem, hogy nyárra azért már engedni fognak nem csak a szegény iskoláknak akik év végéig kell hogy zárva tartsanak.
De örülnék neki én is ha ez így lenne nekem.
Csak nekem az a baj, hogy érettségi előtt állok.
Mivel másabb az érettségire tanulni otthon, mint az iskolában? Ugyanúgy tudsz tanulni otthon is.
Egyébként ha akarod, ha nem, kénytelen leszel otthonról felkészülni, mert nem igen fogunk visszamenni.
Tudom, hogy nem tudok ellene tenni semmit, csak aggasztó a helyzet, hogy magamra vagyok utalva, csomó mindent önállóan kell kidolgozni stb.
Ennek ellenére én dolgozok, csinálom a tételkidolgozást, meg amit. De élő tanári magyarázattal könnyebb lenne nekem. Próbálkozom.
#6 Ne aggódj, a tanárok szóbelin figyelembe veszik majd a helyzetet és biztosan segítenek.
Nagyon remélem ebből a szempontból, hogy nem marad el mert idén a szóbeli érettségik sokat fognak húzni az átlagon.
De tartok attól nagyon, hogy mégis el fog maradni.
Szerintem már csak Szeptemberben megyünk.
Április 7.-én majd kiderül (de akkor is elvileg szép lassan engednek a korlátozásokból...
És nem hinném,hogy egyből az iskolákat fogják megnyitni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!