Maradni és szívni, vagy egyetemet váltani?
Még csak a kérdést láttam, de biztosra vettem, hogy BME-VIK...
Te érzed ezt igazából. Az első félévem nekem se sikerült túl jól (VIK mérnökinfó), több tárgyat nem is sikerült teljesítenem, de a következő félévben elég jól belejöttem (utána már ösztöndíjat is kaptam). Nem csak maga a szak nehéz, hanem a váltás is gimi után.
Jelenleg harmadéves vagyok, kicsit bánom, hogy nem kerestem magamnak valami másik egyetemet, szakot, de ennyi évet már nehezen dob a kukába az ember.
Apám fél évet BME-zett, utána Óbudaira ment villamosmérnökire... jelenleg az MVM egy leányvállalatánál tölt be vezető pozíciót saját irodával, céges autóval, telefonnal, laptoppal... Az is igaz, hogy azóta változott mindkettő színvonala... ezt igazán csak az tudhatja, aki mindkettőt végigvitte... de ilyen nyilván nincs. A következő félév után okosabb leszel szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!