Tanuljak a szóbelire? (Érettségi)
Figyelt kérdés
Annyira bizonytalanul érzem magamat, azt mondják, hogy meg lesznek tartva a szóbelik, de ha utolsó pillanatban meg bejelentik, hogy nem akkor feleslegesen töltöttem időt a tételek kidolgozásával, az anyagok sincsenek normálisan leadva...Fogalmam sincs, hogy már hogyan tanuljak vagy mivel készüljek...2021. márc. 7. 18:15
1/6 anonim válasza:
Tanulás sosem hátrány, ha szóbeli is lesz, akkor lehet online.
2/6 anonim válasza:
Tanuljál, mert azon vannak, hogy szivassanak minket.
3/6 anonim válasza:
Szerintem érdemes. Én tavaly érettségiztem, de az írásbelik előtt az egész osztály átolvasta a tételeket minden tantárgyból(szóbeli tételek az írásbeli érettségik témaköreinek egy nagy részét le is fedi, csak tudni kell használni az információkat). Nálunk hasznos is volt, mert a tavalyi történelem érettségin lévő 4 esszéből volt 4 szóbeli tételünk alapból, így szinte mindenkinek max pontos lett az a rész. Illetve magyarból az összehasonlító verselemzésnél lévő két költőből szintúgy voltak tételeink, emiatt egyszerűbb volt elemezni is az ismert életművekkel.
4/6 anonim válasza:
a szóbeli tételek kidolgozásával, megtanulásával együtt egyben az írásbeli részre is gyakorolsz nagyon sok tárgyból, mert rendszerezve nézed át a fontos témaköröket.
és inkább tanulj "feleslegesen" minthogy koppanj amiért kellett volna készülni.
5/6 anonim válasza:
Persze,nem lehet tudni semmit sem,hogy az érettségik miként fognak lezajlani. Szóval inkább tanulj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!