A mai korlátozások, még jobban megnehezítették a felkészülésemet, és egyre kevesebb a motivációm a tanulásra. Vannak még akik hasonló cipőben járnak? Ki hogyan áll a tanulással?
Azt csak meg kell tanulni. Hidd el, az elso vizsgaidoszaknal majd rajossz, hogy hanyszor tobb anyagot kell majd megtanulni sokkal rovidebb ido alatt, ami mellesleg nehol szaraz mint a fajdalom
2021. márc. 6. 11:26
13/28 anonim válasza:
#12 Én ácsnak készülök, ott egy darab vizsgaidőszak van😁
2021. márc. 6. 11:32
14/28 anonim válasza:
Mindent bele
2021. márc. 6. 11:59
15/28 anonim válasza:
#12 Ja, tok ugyanaz hogy nektek kb 100 tetellel kevesebbet kerdeztek ki :D Igy inkabb ne mondd hogy nektek is para volt, mert kicsit vicces.
2021. márc. 6. 14:45
16/28 anonim válasza:
én is motiválatlan vagyok... úgy emelt matekot tanulni hogy a 2 év faktból másfél online volt... ráadásul 7 órából 4 volt megtartva... nálunk 1 hónapja hibrid van, az online közvetített órák érthetetlenek, borzalmasak... nálunk maradnak a konzultációk, a szaktanár döntésére van bízva él e vele.
2021. márc. 6. 14:47
17/28 anonim válasza:
#15 Megertem, hogy szar a helyzet, mert az, de ezeket a teteleket csak le kell ulni es megtanulni. Hidd el, egeszen aprilisig mi is tanultuk az arra mar kidolgozott tetelsorokat.
Sokan ossze tettek volna a kezuket, hiszen mindenki tudja, hogy a szobeli az erettseginek a korrekcios resze. A tanaraitok is azon lesznek, hogy felfele tornasszak a szazalekaitokat.
2021. márc. 6. 15:08
18/28 anonim válasza:
Mi épp átálltunk kiscsoportos konzultációkra mikor bejelentették a korlátozásokat. Örültem hogy legalább kicsit szocializálódtam, erre már megint otthon ülök. Napi 5-6 online óránk van, pénteken szerencsére kevesebb. Próbálok készülni mindenre, viszont elég nehéz úgy órákat tanulni hogy teljesen motiválatlan vagyok. Ez a bizonytalanság teljesen kikészít. Elmaradt a szalagavató, kirándulások, a tablófotózásunkat is elhalasztották, ballagás meg kitudja hogy lesz e. Kitartást nektek!
2021. márc. 7. 13:24
19/28 anonim válasza:
Az intézmény vezető döntése, hogy lesznek-e március 8-tól kiscsoportos konzultációk. Nincs megtiltva továbbra sem!
2021. márc. 7. 17:09
20/28 anonim válasza:
Mi is továbbra is bejárhatunk iskolába felkészítőre, bár én nem szoktam, mert apukám tart a vírustól. De nem igazán hasznos, csak valahogy a tudattól, hogy iskolában ülünk annal tűnik.
Matekból magántanárhoz járok, átmegyünk a témakörökön, kitöltjük a korábbi feladatsorokat. Ezt otthon is lehet, bár nyilván nehezebb.
A többi tantárgyra még rá se néztem. Magyarból majd átolvasom a gyakorlati írásbeliségek jellemzőit, angolból átmegyek a nyelvtanon újra (emeltezek), de arra nem tervezek készülni különösebben. Na a törivel nem tudom mi lesz, a szóbeli tételeim megvannak, de az nem fed le mindent.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!