Ki hogyan áll az érettségire való felkészüléssel?
#1 mivel maga az egész iskola nem volt bezárva a tanárok behívhatták élőben felkészítő órákra a végzősöket, de így, hogy minden bezár nem mehetnek már be arra sem.
Neked pedig kitartást kérdező, motiváljanak a céljaid az életben. Ne felejtsd el, ez a helyzet minden végzősnek nehéz így egyenlő esélyekkel indultok.
Ez hülyeség, pont most jöttem haza töri érettségi felkészítőről, kérdeztük a tanárt és azt mondta ugyanez a menetrend marad (hétfő és péntek 3-4.óra a suliban)
Nincs megtiltva.
#6 Lehet de az érettségi az egyetlen amikor olyan tárgyakból érettségizel amelyet a kényszer ruház rád.
Utána te választod meg, hogy mit tanulsz.
Fiatalok, nem kell annyira ráparázni erre az érettségire:) Tavaly marciusban amikor nekunk is bejelentettek, hogy mindent pakolhatunk haza, digitalis oktatasra allunk at egyrol a kettore, szinten nagyon ketsegbe voltunk esve. Fogalmunk nem volt, hogy fog ez mukodni es mi lesz az erettseginkkel.
Higgyetek el, nagyon jol tud jonni ez az otthon toltott ido tanulassal, amit majd juliusban meghalaltok.
Tippek az erettsegihez. Szemely szerint torire a 4 eves felkeszules az erettsegire kb. semmit nem ert. Egy ilyen kisebb meretu tortenelem erettsegi felkeszito konyvet tanultam meg 2 het alatt meg aprilisban. Jeles erettsegire eleg volt.
Irodalmat nem kell tulragozni. Fel delelottot es egy fel delutan tanultam ra osszesen, abbol is csak a novella elemzes lepeseit. Jelesre eleg volt.
Matek mar mas teszta. Ott ha nem tanultal eddig, akkor nagyon huzzatok bele. mateking.hu t ragjatok at, proba erettsegi feladatsorokat irjatok es a jeles erdemjegy sem marad el.
Idegen nyelv szinten csak gyakorlas. Kozep szinten vicc kategoria.
A valasztotthoz nem tudok hozzaszolni, azt legtobb esetben megoldjatok valahogy.
Sok sikert es ne feledjetek, ez meg csak a kezdet.:)
Nem olyan nagy felhajtas ez az eroproba, mint ahogy tanaraitok emlegetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!