Na bezárják az általánosokat is? "Az NNK főosztályvezetője szerint az iskolákat is teljesen online oktatásra kellene átállítani, „
"Arra a sok gyerekre ki vigyázna?"
Aki tavasszal. Pont ugyanaz....
"de ez téged miért érdekel?"
Mert miért ne érdekelhetne? Tán meg akarod szabni mi érdekelhet?
majd azt én eldöntöm engem mi érdekel.
A2. számú kommentre reagálnék:
"Aki tavasszal. Pont ugyanaz...."
Az meg van, hogy sok szülőnek nem adnak szabadságot. Nem mindenkinek van lehetősége lepasszolni a gyereket míg dolgozik. Egy első osztályos gyereket nem lehet otthon hagyni egyedül.
Ha nincs szabadság és a gyereket nem lehet otthon hagyni akkor a szülő elveszti a munkáját --> nem lesz fizetése --> a gazdaság zsugorodni fog.
Elismerem, hogy sokan betgek, de korántsem annyian, hogy ne lehetne kezelni.
Kérdező a logikáddal amivel be akarod zárni az iskolákat, miért nem akarod egyből bezárni 2 vagy több hétre az összes munkahelyet?
Kérdező a logikáddal amivel be akarod zárni az iskolákat, miért nem akarod egyből bezárni 2 vagy több hétre az összes munkahelyet?
Csehországban ÉPP EZT tervezik....
tessék. Az ÉN LOGIKÁM? HÁT?
Más országban meg lazítani akarnak. Mi alapján döntöd el, hogy melyik ország intézkedéseit másolod le?
Egy adott ország intézkedései nem függnek össze a többi ország intézkedéseivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!