Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » ELTE-sek! Miért van az, hogy...

ELTE-sek! Miért van az, hogy itt mindenki sz^rik egymásra?

Figyelt kérdés

A kérdést úgy értem, hogy én azt látom magam körül (szintén gólya barátnőim által), hogy más egyetemeken (pl. Corvinus, SZIE stb.)már jóval a gólyatábor ill. egyetem előtt elkezdik megkeresni egymást az emberek és egy közösségbe szerveződnek, ismerkednek, beszélgetnek egymással különböző közösségi oldalokon, viszont az ELTE esetében ebből nincs meg semmi, ezt hiányolom...

Egy ELTE BTK-s gólya

2010. aug. 17. 09:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az ELTE-re régen a protekciósok jártak, valószínűleg könnyebb ma már bekerülni, de most is hasonló gondolkodásmódú elit emberek járnak oda.
2010. aug. 17. 09:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

én elte btk-s vagyok, most voltam elsőéves, és tavaly nekünk volt egy fórumunk, ahol a leendő évfolyamtársainkkal tudtunk beszélgetni. pár emberrel én is összeismerkedtem, msn-en is dumáltunk, a gólyatáborban megkerestük egymást, csak sajnos más örsökbe, más szobákba kerültünk. de mégis jó volt, hogy vannak olyanok akikkel korábban már beszéltem.

amúgy meg majd a gólyatáborban úgyis szerzel ismerősöket, eleve lesz 10 ember akikkel egy szobában leszel, 20 akikkel egy örsben, együtt kell feladatokat megoldani, együtt buliztok, hamar kialakulnak az ismeretségek. főleg, hogy szakonként lesztek csoportban. és így már a suli kezdetén is lesz egy csomó ismerősöd. :)

2010. aug. 17. 09:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
a felvi.hu-n vannak szakirányhoz kapcsolódó fórumok, én is onnan ismertem meg néhány leendő elte btk-s csoporttársat.
2010. aug. 17. 10:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
ELTE - ÁJK-s vagyok, felvi.hu fórumon találta megy csomó embert, sőt még a facebookon is.
2010. aug. 17. 10:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Az ETR-ben vannak fórumok az egyetemhez kapcsolódóan.
2010. aug. 17. 13:00
 6/9 anonim ***** válasza:

en masodeves vagyok anglisztika szakon. nekem az nem tetszik baromira, hogy konkrétan 0 kozosseg, mivel orakat csak igy szetdobalva veszunk fel, nincs orarend, mindenki amit akar. nem alakul ki egy olyan kozosseg mint pl a bme-n (ahova a baratom jar)

szoval en nem ajanlom. neve persze van, de az sem mellekes hogy minden nap milyen kedvvel mesz be reggel! ha neked fontos a jo kozosseg, semmikeppen ne ide gyere! persze nem tudom, ez máshol hogy van!

2010. szept. 10. 19:44
 7/9 anonim ***** válasza:
olyan szakokon, ahol évfolyamonként több százan vannak, persze, h nulla közösség. kisebb szakokon, ahol pár tucatnyian vannak, egész más a helyzet.
2010. szept. 11. 12:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Elég "rideg" alégkör
2013. márc. 28. 12:59
 9/9 anonim ***** válasza:

A "TTK"-n lehet hogy valamivel

jobb

2013. márc. 28. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!