Szerintetek felvesznek a Városmajori Gimnáziumba?
2 hete felvételiztem a magyarom 41 a matekom 43 pontos lett, így összesen 84 pontom van.
A Városmajorba, spanyol Nyekre nagyon szeretnék bekerülni. A bizonyítványom kitünő volt eddig, így a hozzott pontjaim maximum. A Városmajor saját pontszámítása alapján 104 pontom van.
A mostani és a volt városmajoros nyekeseknek szól a kérdés, hogy titeket hány pontos központival és végül a szóbelivel együtt hány ponttal vettek fel?
Aki nem városmajoros de ismer olyat aki igen a ti válaszaitokat is nagyon várom (:
Először is gratulálok az eredményhez, nagyon szép lett!
Másodsorban pedig nagyon jó esélyed van bekerülni. Ilyen eredménnyel az elmúlt 3 évben mindegyik szakra behívtak volna szóbelire, ez 99%, hogy idén sem lesz másképp.
Készülj fel és nagyon jó leszel!
Én Városmajoros vagyok, de nem Nyekes.
Szerintem ezzel a pontszámmal a szóbeliig biztosan eljutsz
Szia !
Ezen az oldalon meg tudod nézni, hogy előző években hány ponttól hívtak be, mennyi ponttól vettek fel stb.
Sok sikert ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!