Visszamennétek az iskolába?

nem. abszolút nem. sulis életem legjobb időszaka volt ez, eszem ágában sincs visszamenni.
Mivel végzős vagyok, nagyon sanszos hogy én már nem is megyek vissza.
ép ésszel fel nem fogom, kinek lehet jó az hogy egy csomó félállati büdösgyökérrel van kényszerből összezárva napi 6-7-8 órákat.
és hallgatja a tanároktól azt a semmiszart, amit otthon a gép mellett is megtehet(és még ott is minek..)
ez kinek jó fel nem fogom.
nekem NEM, az fix.

Kevés nálam introvertáltabb ember van, de még én is aaaaannyira vissza szeretnék már menni az iskolába. Pedig nem általános iskolába járok már. A jegyeim rengeteget romlottak, amióta online oktatás van. Egyszerűen nem motivál semmi sem, hogy megcsináljam a feladatokat, mert otthon vagyok egyedül, így nincs bennem meg az az érzés, hogy de jó, itt vannak az osztálytársaim velem egy teremben, ők is ugyanúgy küzdenek velem együtt a tananyaggal, meg ha esetleg én vagy valaki lemarad vagy nem ért valamit, akkor azonnal ott személyesen tudunk segíteni egymásnak.
A másik az, hogy nem egy tanár olyan, hogy csak videókat küld be a feladatok mellé, és ha külön kérdezünk valamit, akkor még csak nem is reagál rá. Aztán meg amikor mondjuk témazárónál, hogy nem értünk semmit, mondja "Hát, de küldtem nektek rengeteg videót, amikben elmagyaráznak mindent!"
Plusz az ember szociális lény, akár extrovertált, akár introvertált. Magányosnak lenni meg nem valami jó érzés. És oké, lehet iskolán kívül is találkozni barátokkal, de ha valakinek nincsenek olyan közeli barátai, és csak az iskolában szokott korabeliekkel találkozni? Akkor nem tud mit tenni, csak várni, hogy mikor nyitnak ki újra az iskolák.
Bocsi, kicsit hosszú lett, de nekem ez a véleményem jelenleg.

"Magányosnak lenni meg nem valami jó érzés. "
És ezt te mégis mi alapján mered kijelenteni? Én magányos vagyok és abszolút kifogástalanul érzem magam, sose voltam jobban! Soha.
Pedig a szülőkön kívül kb élő emberrel nem beszéltem november óta. És? Sose voltam jobban. És a puszta gondolattól is rosszul vagyok hogy vissza kell menni( szerencsére nem is kell..)
Na most akkor hogy van ez?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!